Wednesday, 12 August 2015

Fiske Steakhouse Au2

Hi,

Citer lama ni, dah kepam dah.
Tapi nak citer jugak.
Bila start nak tulis idea semua ke laut.
Sekarang baru ada mood nak tulis...hiks

Al-kisah en suami ajak pergi berbuka kat restoran ni.
Ni cerita puasa ok.dah nak abis raya dah ni...sila jangan muntah k.
Berbuka puasa dengan gang2 band jamming...hiks
Kalau ikutkan jauh jugak jarak restoran ni dengan rumah tapi disebabkan kami ada misi dan diselesaikan sebelum tu, itu yang membuatkan saya lagi excited utk pegi situ.

Hurm...kami sampai ke restoran tu agak lewat jugakla, dah hampir nak berbuka.
Punyalah payah nak dapat parking, mujur tak give-up. Lat sekali double park. 
1st time masuk restoran ni, mak ai ramai gilers orang.. 1st impression...mesti makanan kat sini sedap gilers bai.
Carik meja pun tak jumpa, tanya staff restoran, meja yang paling panjang katanya.
Wow ramai ropernya yang join majlis bukak pose ni. 
Dahla sampai lambat meja kosong pulak kat celah2 orang...sabau jela...nak mintak laluan pun susah...hurm
Mood makan pun kelaut bai. Makanan sampai dulu sebelum air sampai. Lama giler, dok tanya banyak kali pn memasing wat tatau je, maybe lapor sangat kot...hurm.
Rasa makanan biasa2 je, below expectations...hurm lagi.
Jarak antara meja makan kat situ sangat sempit dan tak selesa... 1st and last kot berbuka kat

sini...hurm sekali lagi.

Dah abis makan tunggu nak bayar pulak...lepak la kaum ibu kat situ, sambil menuggu kaum bapak beratur nak membayar. Harga lupa la berapa.

Lepas tu sesi bergambar beramai2 untuk kenangan anak cucu cicit... maybe mereka boleh sambung legacy bapak memasing, band jamming 2 pulak ke...hiks.

Gambar ramai2. tak jelas tapi okla.

Lagi gambar
Bersama blogger asyikin irish



p/s : hope tahun depan boleh berbuka together2 kat tempat lain plak ya.

No comments: