Friday, 14 August 2015

15 Aug 2015 bersamaan 20 Syawal 1436 Hijrah

Pejam celik pejam celik...esok hari terakhir bulan Syawal.
Apa maknanya eh...
Maknanya no more raya lagi ya...
No more open house on Sunday....sob2
Kembali sepertia biasa...ko jgn nak mkn pree je ek...hiks
Last week kat rumah kami ada wat makan2 kecik2 je...nanti citer ya.
Tapi yang bestnya esok ada lagi 3 jempuitan ke open house...yeayyyyy.
Kat Kota Damansara, Mantin dan Tmn Seri Alam.

Jauh wooo mantin tu...tapi kena pergi jugak sebab ini kawan en suami.
Kalau kami invite dia ni tak pernah tak datang.
Segan weii dah 2 kali dia jemput tak pernah pergi, ada je hal yang tak dapat dielakkan.

Itu je la nak cerita...
Tak sabar nak makan makan n makan lagi esok...hari terakhir leh makan yang sedap2 free plak tu...muahahaha.

Ngantuknya. zzzzzzz.


No comments: