Wednesday, 1 July 2015

Pengalaman membeli belah dengan ZALORA

Hamboih tajuk skema betul...kah2.
Saje je senang kan orang search terus ke blog ni... :)
Sebut je pasal Zalora, mesti korang semua dah tahu kan. Tak payahla rasanya nak cerita panjang2 psl sejarah penubuhan segala bagai...korang kalau nak tahu sgt taip je kat google and search.

Ni nak cerita bagaimana aku boleh terjebak dengan Zalora.

Hari isnin baru2 ni. Kebetulan ofismate ada meeting kat luar, so terus ajak dia pergi naelofar boutique. Untuk carik tudung raya katanya. Carik kat ig latest design tudung naelofar.

Dengan hati yang berbunga maka pergila ke butik tersebut dengan harapan dapatla grab tudung terbaru.


Sampai kat sana carik punya carik dan barulah tanya sales girl kat situ rupanya tudung tersebut dijual dalam website Zalora.


Beli jugaklah 2 helai tudung kat butik tu. Tp tetap nak yang kat zalora. hi3...


Lady Angelina namanya...tp skrg ni ada lagi yg latest...huwaaaa.


Berbalik kepada cerita Zalora.


Takut jgk nak beli kat situ sebab ada feedback drp kwn2 yg kurang best. Tetapi ada jgk yg kata bagus.


Beranikan diri click2 dan order. Pilih COD.

Order lbh kurang pkl 3 ptg, esok pg tu dpt call nak hantar barang.
Fast delivery. 

Bukak2 bungkusan tgok barang puas hati dan cantik..siap ada sampul raya drp naelofar by zalora. telah repeat order lagi...kihkih.






Naelofar by Zalora


Jom shopping with love. Terapi buat kaum ibu.



2 comments:

Keretaku CPS said...

bila masanya yg jumpa Mak Naelofar tu? tak citer pun?

SSfatihah said...

Mak naelofar tu off record sebab xdpt tudung free...ha3