Friday, 22 November 2013

Baiti Jannati ~ Renovation update

Assalamualaikum.

Hi all,

This is actually last week punya progress, tapi disebabkan ketidakcukupan masa untuk update the progress so i publish this week k.

Jom layan gmbr dl k.















Last week sampai kt rumah untuk tgok progress rumah dan byr duit security.
Kami berdua agak terkejut bila tengok progrees rumah kami.
Sangat laju kontraktor tu buat dan puas hati dengan kerja2 diaorg ni.
Kerja2 wiring masih dalam process.
Dalam pada kami dok tgok rumah kami, smpai lori yg penuh dgn plaster silling.
Hopefully cepatlah kerja2 ni siap, tak sabar dah rasanya nak dok kat rumah sendiri.
dan...
yang plg penting tak larat dah nak byr dua rumah sekaligus.
Lps tu kami terus ke Puchong utk shopping kipas dan lampu pula, ajak kontraktor ikut sekali,
elok bertanya pd yg pakar berkenaan hal2 lampu dan kipas ni.

Tunggu update yg seterusnya drp kami bkenaan lampu dan kipas k.

Sampai jumpa lagi.


UPDATE ON 06/07/2015

Sangat kecewa dengan ini kontraktor.
Niat untuk support sesama kita, tapi sebaliknya pulak diaorg buat kat kami.


KAF ENGINEERING (SA0188391-A)
Saujana Impian,43000 Kajang. Selangor

NOT RECOMMENDED!!!!









No comments: