Thursday, 3 October 2013

2nd Anniversary

Assalamualaikum.

Walaupun dah lama berlalu, tp nk bercerita dan bkongsi jugak dgn korang semua, mnla tahu korang nakkan kelainan untuk surprisekan insan tersayang.

Jom layan ckit citer aku tentang 2nd anniversary iols ni. 2nd je pn nk kecoh AAK.

Tgh2 mlm wassap owner Flora Cafe kt Amp walk utk reservation tmpt. Dlm wassap tu req nk thari...thari tau bkn mlm, sbb nk mkn thari. Tp owner tu ckp thari tu ada group event, so xbleh nk reserve tmpt bhgian dlm, takut xde privacy katanya.

So deal pya deal, decide amek ptg session, request tuk table n kek ala2 candle light dinner...he3. Mknan aku xjd nk order set sbb dah ptg, decide mkn yg ala cart je. Kononnya nk surprisekan my hubby, tp bila bgth kt dia ajak nk g amp walk ptg esok, dia dh dpt bc apa yg bmaik kt kpala otak wife dia ni....hurm ~~~

Korang kalu nk dtg tuk celebrate birthday or pape, xsempat nk carik kek...xpe jgn risau sbb restoran ni bhadapan secret recipe bolehla beli kt ctu je.

Pjg lebar bcerita, jom lyn gmbr pula ya ~@,

Salah eja nama n 2nd...dimaafkn la.









Review aku mengenai restraunt ni,
Makanan ~ biasa2 sahaja
Aku order spagetti tomyam yg kena dgn selera aku tp over spicy, itu sbb aku yg mintak...so lenkalu  kalau nk order baik yg xpedas. Husband order asam pedas, x kena dgn selera dia...he3.

Minuman ~ Sirap selasih dan asam boi yg sedap

Hiasan ~ Mmg menepati piawaian aku dan suami, SANGAT CANTIK !!!!

Servis ~ Walaupun x berapa rmai masa tu, makanan my hubby lmbt smpai ~@,

Harga ~ Reasonable.

Kalau korang berminat utk ke sini boleh la amek add ni ya ~~~

Flora Kafe Amp Walk
Ground Floor
The Ampwalk KL
0173024112 (Mel)

He3...aku bkn ada sbrg share or kpentingan pn dgn restoran ni...sharing is caring kn.

Sampai jumpa lagi ya!



No comments: