Tuesday, 24 July 2012

Special gift from my Hubby

Assalamualaikum.


Hye all,


Lamanya tak menaip kt sini.
Alasan yang biasala...bzzz n xde mood nk menulis.
Disebabkan harini hepi sgt2...so smgt ckitla nk menulis.
After 2 yrs saya guna hp nokia, yg byk bjasa, harini sy bertukar ke hp yg baru...guess what?
Hadiah dari my hubby...nk kata surprise, xla kot...sbb hp tu sy yg pilih sendiri...he3
Ucapan untuk Abang tersayang.


"Terima kasih yang tidak terhingga ikhlas untuk Abang atas pemberian yang sangat bermakna ini dan InsyaAllah syg jaga ia dgn baik. Sayang sgt sukakannya. I love you so much Abang, kalau tak dapat hadiah ini pn, Ummi tetap akan sayang Ayah sampai akhir hayat Ummi... Semoga kasih sayang kita akan kekal dan bahagia hingga ke ahir hayat. Amin Ya Rabbal Alamin".


Nak tahu tak hp apa yg sy dapat?...
Inilah rupanya.



Ihsan dari pakcik google

Walopon biasa je bg anda, but special sgt for me. Thanks my dear muahhssss.

3 comments:

nickindajungle said...

wahhh bestnya dapat samsung...s2 ke nie?

SSfatihah said...

s advance :)

♥ irish ♥~ said...

galaxy notes ke? geng la kite~