Friday, 30 March 2012

Aktiviti wajib hujung minggu

Assalamualaikum...

Hye semua,

Lamanya xupdate blog dah bersawang dan berhabuk...
Saja nk share dgn korang mende yg wajib buat setiap hujung minggu..
Korang rajin tak nk iron baju...mende yg saya paling xsuka buat dr bujang sampai skrg...hu3...
Skrg ni pulak kalau iron baju, saya iron utk seminggu terus, xlarat nk iron hari2..
Kalu bleh saya nak mesin ni...ada sesape nk bagi hadiah tak???.....he3



SS: Ya Allah. Kurniakanlah kebahagiaan kepada kami di Dunia sampai akhirat. Amin.

1 comment:

Prettywrite said...

berkenan jugak dengan stand iron ni macam senang jer nak iron baju kan..tapi mahal sangat pulak..huhuh