Wednesday, 22 February 2012

Email Ettique

Assalamualaikum.

Hye All,

Dah lama sya tak update blog neh dgn cter2 menarik kan...eh sblm ni cter sy menarik ke?...dush! dush!
Byk nk post pasal jln2 ke terngganu dan melaka...tp siyes tak berkesempatan...bz dgn keje harian kt ofis...kononla kan
Blog pn dah bersawan bersawang...
Saya nk share pasal e-mail ettique...sesuatu yg agak menarik utk dikongsi, bg mereka2 yg suka buat karangan yg pjg2 kt dlm email...entah ada org baca ke tidak! (sila baca ikut cara zizan k)...



Orang yang suka tulis email panjang2 ni mungkin dia pernah dapat A dalam karang BM/ BI kat sekolah dulu kot, sbb tu dia praktikkan kat dalam email.
Mmg bagus tulis pjg2...kalu ada isi xpela... tp isi penting scoet je...
Cukupla tulis sekadar untuk difahami oleh semua orang dan kalau nk tulis panjang lebar mungkin bleh tulis dalam laporan atau attachment...betul x?....kalau tak setuju sila angkat tangan comment k.

Thanks for reading.

2 comments:

Ash Muhamad said...

diorang rindu nak jawab soalan essay SPM..ha3

SSfatihah said...

tu la mase spm xnk wat btl2...bila da keje...br nk tjuk bakat...nyusahkn org je...