Friday, 24 February 2012

Cabaran baru bakal bermula

Assalamualaikum.


Hye all,


ehsan pakcik google


  1. Evironment keje baru ...pernah 2 3 kali pegi, tp utk attend meeting je la, sunyi sepi je...hu3
  2. Task keje baru ...totally different dgn keje skrg, sgt2 mencabar minda dan emosi (yo yo o je).
  3. Tanggungjawab baru ...bbeza dgn post sy yg sblm neh. bak kata abang, lps ni syg kena berdikari dan xleh bgantung pad abang lg. Abang tahu syg bleh buat yg tbaik. Thanks abg, Abang la kekuatan sayang. Luv U...muahs2. 
  4. Bos baru (wanita)...yg ni aku plg takut (Ya Allah kurniakanlah hambamu ini seorang ketua yang baik hati, bertimbangrasa serta pemurah, Amin Ya Rabbal Al Amin)
  5. Offismate baru ...2 3 org je yg sy kenal, yg lain lum kenal lg. siyes wisau :)
  6. Ni yang saya plg suka...Tempat makan baru (mkn je ko pk eh dush! dush!)


Ada x sesape penah keje dgn bos wanita, jom share?

SS: Semoga dipermudahkan segala urusan  serta diberkati. Amin Ya Rabbal Alamin.

6 comments:

Ash Muhamad said...

wish u the very best of luck! Kak blik ke next week? coz im coming back for my mini-practicum.

SSfatihah said...

lum pasti lg dik...nti papehal...akak inform...nxt week da start dgn keje br...kami pioneer yg handle that dept...very challenging! wish me luck k...thanks

Ash Muhamad said...

okay...way to go sis! Sure you can. :D

♥ irish ♥~ said...

hik2...ekin pnh kije ngn boss ppuan... if kite baik ngn die, xde masalah la... bukan bodek, tp ikhlas. All d best CT~

Prettywrite said...

dapat keje baru eyh..tahniah ya CT..xpernah dapat bos perempuan semua bos lelaki jer..itu pun hangin mcm pempuan..hehe

Jari Pun Berkata said...

Dear,
Penah dpt bos baru kat company lama,byk bebel but then kalo pandai amik hati ok je.