Sunday, 20 November 2011

Eiffel I'm in Love

Assalamualaikum w.b.t...


Dalam tahun 2003 kalu x silap ada cerita Indonesian tajuk Eiffel I'm in Love teen romantic comedy film. Saya sgt2 suka layan filem tu, sanggup beli VCD semata2 nk tgok ulang2 ...he3.
Mase tengok filem tu...mula la berangan nak naik Eiffel tower tu...setakat berangan bolehla kot.
Xpela xdpt naik pn, dpt bina Eiffel tower pn ok gak kan. Jom kita bina Eiffel tower!



-



-


-



-




taraa!

3D Puzzle...Adiah dr adik...dpt hilangkan rase boring saya...ngeeee 
thanks adik!
(kt kotak tu ada tulis for ages 7 and up...aku termasuk skali ke...layan je la)



 Stage 1: Selerakkan peralatan ;p

 Stage 2: Bina Tapak

Stage 3: Bina Menara

Stage 4: Nak Cantumkan base dgn menara...berat woo!

Stage 5: Done! Sama x yg 3D puzzle dgn yg asal...mestila x sama kn...tp lebih kurangla kn...kn...kn.



ss: Bila agaknya abang nk bwk aku dtg cni eh...berangan lg he3.




3 comments:

Jari Pun Berkata said...

hehe, rajin buat benda ni..kalo sy ada pilihan, sy pilih tidur!!

SSfatihah said...

sbb da busan tidola ni awak...ha3

Jari Pun Berkata said...

tp pilihan ke2 selepas tidur adalah mkn, pastu sy pilih baring smbil tgk tv..lps tu msk..lps tu mkn..lps tu...npe buat benda ni xmasuk dlm senarai hidup sy?!