Saturday, 26 March 2011

Door gift for VIP

Idea aku untuk VIP door gift adala mini jar....aku beli ni kat ikea...xla murah sgt tp aku rase cam best je kalu wat adiah...

-

-

-

-
but....aku xde idea cmne nk pack mini jar tersebut supaya nampak lg menarik as a gift...n tatau nk letak apa kat dalamnya...antara mende yg jd pilihan aku nk letak kat dalam tu erm...

1)tasbih
or
2)....coklat
or
3)rempah ratus.....

semuanya masih dalam pertimbangan....
3).....

Earth Hour 2011: It's time to go beyond the hour

At 8:30 PM on Saturday 26th March 2011, lights will switch off around the globe for Earth Hour and people will commit to actions that go beyond the hour.



Sunday, 20 March 2011

first time

Arini first time aku masak taucu, atas permintaan en tunang aku tunaikan gak...tataula jdk ke tak...hopefully Mr S suka ayam taucu resepi rekaanku sdiri...



~With love~

Pemberian ikhlas from Mr S for me...tq my sayang...


ikhlas from me to Mr S..



ucapan ikhlas dari photographer yg terlibat menjayakan majlis...

-

-

-



Thursday, 17 March 2011

Alhamdulillah

Welkam to my blog...Alhamdulillah akhirnya berjaya jgk aku siapkan blog yg x sberapa neh...