Thursday, 21 April 2016

Project DIY

Assalamualaikum.

Hi uols,

Dah lama tak update blog ni.
Berhabuk dan bersawang jadiknya.
Ni nak citer project terbaru nak kena siapkan, tapi belum start pn lagi nih.
Kadang rajin tu datang, ramai pulak tukang tolong nya.
Bila malas datang, dok bertangguh2 sampai tak buat2 pn lagik.
Apa ko dok merepek ni...hiks
Project jahitan sebenarnya.
Adala 4 mende nak buat.
Kain cotton dan alas dah beli, cuma nak tunggu mood tu je tak datang2 lagi...ha3





Kredit to Pakcik Google

1) Toddler blanket DONE   will update soonest in next entry!!!!                                   
2) Nursing cover
3) Extra safety support for baby carrier (nama ni aku hentam je)
4) Set sarung tilam bayi (tilam dah ada cuma nak tukar sarung je)

3 more to go...go mummy go!!!!!!!


Cam banyak je dalam list. 
Mampu ke...doakan saya ya mommy2 semua.



Notakakicagu: Kalau nak senang beli je la kan, watpe nak susahkan diri...hi3
Tapi kat luar tu mahal sangat, sekarang selagi boleh jimat kita jimat ya. Kurangkan pembaziran, lagipun nak buat ala kadar je. Practise make perfect bak kata omputih.